Winkelmand

#9 Nieuwe ronde, nieuwe kansen

16 januari 2023

En toen was het alweer januari. In deze maand kom ik er elke keer weer achter: wat gaat de tijd toch snel. De feestdagen zijn voorbij gevlogen. Het waren dagen vol met gezelligheid en dankbaarheid en met veel  familie en vrienden. 2023 is begonnen en we zijn vol goede moed en met een positieve blik het nieuwe jaar gestart. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Goede voornemens?

Januari is altijd zo’n maand, tja, ik weet het niet. Alles moét weer; die goede voornemens, de vakantie is voorbij, vroeg opstaan want de kinderen moeten weer naar school, kerstkilo’s er af sporten (of heb jij je wel tijdens de feestdagen in kunnen houden?), minder drinken, dat soort dingen. Ik doe dus niet aan goede voornemens. Ik maak er gewoon weer een mooi jaar van, dat vind ik belangrijker dan alles weer ‘moeten’. Wij stellen met onze kinderen wel altijd doelen op, drie individueel en drie als gezin. En dat kan van ‘leren schrijven’ tot aan ‘meer musea bezoeken’ zijn. Daar proberen we wel naar te leven dit nieuwe jaar. En dan zien we in december wel weer waar we zijn uitgekomen. Zolang het maar een gezond en liefdevol jaar was, ben ik een gelukkig mens!

Liefs, Anna-Marie 

Terug
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.