Winkelmand

#14 La dolce vita

Buongiorno! Deze blog schrijf ik vanuit mijn het zonnige Italië! Vorige week zijn we vertrokken en we hebben een goede reis achter de rug. Op het moment dat we namelijk de auto instappen is het vakantie. Dus lekker relaxed, rustig aan en er gewoon een feestje van maken. Maak het jezelf niet te moeilijk, dan maar een extra filmpje of extra snoepje op de achterbank! 

Paradijs van fijnproevers

Na een fijne week bij het Iseomeer, zijn we verder gereden en zitten we nu in Piemonte. Een prachtig gebied, in het noordwesten van Italië met Turijn als hoofdstad. Het wordt ook wel het ‘paradijs van fijnproevers’ genoemd. Nou, als jullie mij een beetje kennen, dan zit ik hier dus wel goed. Goede vrienden van ons zitten hier ook in de buurt en mijn vader komt nog even langs, dus al met al veel gezelligheid.

Nog een paar dagen en dan gaan we alweer richting huis. Weer helemaal opgeladen en uitgerust. En dat kunnen we gebruiken want augustus wordt weer een drukke maand. De nieuwe collectie komt binnen, de laatste ronde gaan we in van de sale en de inkoopafspraken gaan weer starten voor de inkoop van volgend jaar. Maar we gaan niet te veel vooruit kijken, eerst hier nog een paar dagen genieten van la dolce vita.

Liefs, Anna-Marie

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.