Winkelmand

#15 Laatste weekend

21 augustus 2023

Nog maar heel even en dan zit de zomervakantie, hier in het midden van het land, er al weer op. Het is altijd zo’n cliché, maar wat vliegen die zes weken voorbij. En uiteindelijk hebben wij een prachtige zomer gehad. Een fijne vakantie in Italië en ook de drie weken thuis waren heerlijk. We hebben nog van alles gedaan, tussen het werken door: gefietst over de Hoge Veluwe, musea bezocht (lang leve de Museumkaart), uiteraard over de Oud Veluwse Markt gelopen, dagjes strand en deze week het Ballonfiësta nog tot besluit.  

De lucht in

Wat is dat toch altijd een geweldig evenement. Altijd zo indrukwekkend als zo’n grote ballon de lucht in gaat. En dat dan gemiddeld zo’n 30-40 keer op een avond. Uiteraard zijn de zogenaamde ‘special shapes’ hier het populairst. In combinatie met de bingokaart, die de organisatie had laten maken, waren de kinderen hier 4 avonden zoet. En wat hadden wij, en zeker de organisatie, het getroffen met het mooie weer.

Nog een paar dagen en dan start het gewone ritme weer. Ook weer heel fijn, alles weer terug naar normaal. Wij gaan dan ook met de inkoop beginnen van lente/zomer 2024, dus er komen drukke weken aan. Dit laatste vakantieweekend nemen we het er dus nog maar even goed van!

Liefs, Anna-Marie

Terug
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.