Winkelmand

#8 It’s beginning to look a lot like…

12 december 2022

Mijn lievelingsmaand is aangebroken: december! Een maand van cadeautjes, een maand van lichtjes, een maand van familie, gezelligheid en verbintenis. Eigenlijk begint het eind november al, dat verwonderlijke gevoel dat de feestmaand er aan komt. Eerst met pakjesavond natuurlijk, maar daarna uitkijken naar de kerst.

Derde kerstdag

Sinterklaas was de deur uit, de kinderen lagen op bed en toen stond de kerstboom in de woonkamer. De dag erna begint het versieren. De kinderen helpen mee, kerstmuziek aan, chaos met de lampjes, ruzie wie welke figuur in het stalletje mag zetten en uiteraard sneuvelt er minimaal een bal of twee. Maar toch kan ik er zo van genieten. Deze luizenmoeder houdt van het knutselen van de kerstversiering, het bakken van kerstkoekjes en het maken van kerststukjes. En dan hebben we het nog niet eens over de kerstdagen zelf. Die zitten dan ook alweer heerlijk vol gepland, met zelfs een derde en vierde kerstdag! Een paar dagen gezellig afspreken met familie en vrienden, terugkijken op het afgelopen jaar maar ook vooruitblikken op 2023. Wat gaat het ons brengen? Of wat kunnen we er zelf uithalen?  

Ik trek m’n mooiste glitter jurkje aan, een paar mooie pumps van Peter Kaiser en dan ben ik ready to sparkle! ;-)

Make it a december to remember!

Liefs, Anna-Marie 

Terug
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.