Winkelmand

#16 Voorbereidingen

19 september 2023

Vanaf half augustus houden we het modebeeld in de gaten, lezen we tijdschriften en gaan we langs verschillende beurzen. Om zo een (hopelijk) goede keuze te maken met wat we gaan inkopen. Wat is volgend jaar zomer leuk, trendy en mooi. Welke kleuren, welk model, welke merken, over van alles denken we na. En nu zit het inkoopseizoen er alweer bijna op. De tijd is voorbij gevlogen en we hebben de afgelopen weken wat van Europa gezien: van Antwerpen tot Amsterdam, van Nieuwegein en Waalwijk tot aan Milaan.  

Keuzes..

Inspirerende beurzen, prachtige showrooms (zie foto) en veel afspraken met vertegenwoordigers, die uiteraard allemaal vinden dat zij de beste en mooiste schoenen hebben. Voor ons dus keuzes maken, keuzes maken en keuzes maken. Afgelopen weekend zaten we nog in fashion stad: Milaan, hier is een van de grootste schoenenbeurzen van Europa. En dat combineren we met het aangename, want ’s avonds gaan we dan het terras op met diverse collega’s. Dus naast het kiezen van de schoenen, moest ik op de menukaart ook kiezen tussen de verschillende soorten pasta’s, wijnen en desserts. Af en toe hebben we een zwaar leven..

Maar zoals gezegd, de laatste inkoopdag komt er aan en dat betekent dat we ons daarna volledig kunnen gaan focussen op dit seizoen: herfst / winter 2023. Een seizoen met veel zwart, maar ook met bruin tinten, iets gekleder dan voorgaande seizoenen (het grove is er af), en de trendkleuren zijn groen, paars en bordeaux. Warme winterkleuren en materialen. We kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen in onze winkel en jullie onze nieuwe collectie te laten zien!

Liefs, Anna-Marie

Terug
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.