Winkelmand

#10 Tussen de seizoenen

Is de winter voorbij? Kunnen de handschoenen en sjaals op zolder worden gelegd? Het fijne lenteweer was zo welkom afgelopen week. Strakblauwe lucht, stralende zon en daardoor zelfs zonder jas buiten zitten. Het is half februari en we kunnen alle kanten nog op.  Over volgende maand nog maar niet te spreken, want je weet wat ze zeggen: ‘maart roert zijn staart’.

Collecties

We zitten echt een beetje tussen de seizoenen in. Niet alleen qua weer, maar ook met onze collectie. Aan de ene kant verkopen wij nog de laatste items van deze winter uit de sale. De nieuwe collectie voor het voorjaar en de zomer komt alweer binnen en dan zijn we ook nog eens druk met de inkoop van de nieuwe collectie voor herfst en winter 2023. Dat is nog eens schakelen af en toe..

Dus wat de seizoenen ook gaan doen, wij staan voor je klaar. Of dat nou met een leuk laarsje uit de sale is, of dat je al kiest voor een nieuwe sneaker voor het voorjaar, we denken graag met je mee. Al benieuwd naar de nieuwe collectie? Kijk dan snel op onze webshop verder. Hier denken we zelf nog even rustig na wat we dit seizoen gaan kiezen. Er komt ook nog zoveel leuks binnen. Geduld is een schone zaak…

Liefs, Anna-Marie 

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.