Submenu

Trends voorjaar/zomer

Wat zijn de trends voor komend seizoen? Uiteraard is ook komend voorjaar de sneaker weer volop in het straatbeeld te bewonderen. Zowel voor heren als dames kan je hier eigenlijk niet meer om heen. Een heerlijk comfortabele schoen, in alle kleuren en materialen van diverse merken zoals Gabor, Hassia, ViaVai, Nubikk, Floris van Bommel en Paul Green. De nieuwste trend binnen de sneakers zijn de 'ugly sneakers' of 'dad sneakers'. Deze sneakers hebben een extra grove, dikke, futuristische zool en door sommige niet persé als mooi ervaren, vandaar de naam 'ugly'. 

Voor de dames zien we dit jaar nog meer sandalen. Maar ook de zogenoemde 'slingback', dit is een schoen met een dichte neus, maar met alleen een bandje om de enkel. Deze krijgen we binnen van zowel Gabor als van ViaVai.

Voor de heren zien we uiteraard veel sportieve schoenen. De belangrijkste kleur komend seizoen blijft ook weer wit. Maar vergeet ook de groene en blauwe kleur niet! Bij de geklede schoenen zie je weer veel materiaal combinaties en ook veel prints, dit om de schoen toch iets aparter te maken dan simpel glad leer. Nieuw merk dit seizoen bij de heren is Parblue, een Nederlands klassiek sneaker merk, dat staat voor luxe en kwaliteit.