Submenu

Trends voorjaar

Wat zijn de trends voor komend seizoen?

INSTAPPERS - We merken dat de vraag naar 'gewone' instappers groter wordt. Wel het comfort van een makkelijke schoen, maar dan niet persé een sneaker. Het mag iets vrouwelijker. Vandaar dat wij van diverse merken, zoals Pedro Miralles, Pascucci, Gabor, Paul Green, Nalini en ook TOMS, leuke comfortabele instappers hebben ingekocht. In diverse kleuren en materialen, dus voor ieder wat wils. 

SNEAKERS - Uiteraard is ook de sneaker weer volop in het straatbeeld te bewonderen. Een heerlijk comfortabele schoen, in alle kleuren en materialen van diverse merken zoals Copenhagen,  Gabor, Van Lier, Hassia, Toral, Via Vai, Nubikk, Floris van Bommel en DL Sport. Ook dit seizoen een groot aanbod van de zogenaamde chunky zolen. Uiteraard in de belangrijke kleur wit, maar dit seizoen zijn de bruintinten (cognac, beige, taupe) ook volop verkrijgbaar. 

WESTERN - Dit seizoen zie je ook veel laarzen in het thema van western. Stoere trendy cowboylaarzen van o.a. Sendra, Via Vai of Toral. Voor deze trend zijn beige en cognac de belangrijkste kleuren, die zie je dan ook veel terug in onze collectie. 

Uiteraard hebben we naast deze verschillende trends een veelzijdige collectie met mooie merken voor u klaar staan. Wij nodigen u graag uit om de nieuwe collectie te komen bewonderen in onze webshop of in onze winkel in Barneveld, aan de Jan van Schaffelaarstraat 43.