Submenu

Trends herfst/winter

Wat zijn de trends voor komend seizoen? Uiteraard is ook komend najaar de sneaker weer volop in het straatbeeld te bewonderen. Zowel voor heren als dames kan je hier eigenlijk niet meer om heen. Een heerlijk comfortabele schoen, in alle kleuren en materialen van diverse merken. 

Voor de dames zien we dit jaar ook weer de zogenaamde bikerboot. Een stoere laars vaak voorzien van veters of riempjes. Leuk te combineren met een jeans of met een jurkje om je outfit een stoerdere look te geven. Je ziet dit seizoen ook veel animal prints, dus suede of leer in een tijger of luipaard print, of in een combinatie daarmee. 

Voor de heren is de geklede schoen wat speelser gemaakt. Bijvoorbeeld door leuke prints en materialen, of door het gebruik van kleuren combinaties springt de schoen er net even iets meer uit. Bijvoorbeeld de collectie van Floris van Bommel, deze is alles behalve saai te noemen. Tevens mogen de schoenen voor het najaar voor heren ook wat stoerder, robuuster zijn. Dit zie je onder andere terug van het merk Panama Jack.