Submenu

Trends herfst/winter

Wat zijn de trends voor komend seizoen?

SNEAKERS - Uiteraard is ook de sneaker weer volop in het straatbeeld te bewonderen. Een heerlijk comfortabele schoen, in alle kleuren en materialen van diverse merken zoals Gabor, Van Lier, Hassia, Toral, ViaVai, Nubikk, Floris van Bommel en DL Sport. Ook dit seizoen een groot aanbod van de zogenaamde chunky zolen. Uiteraard in de standaardkleuren zwart en blauw, maar dit seizoen zijn de bruintinten ook volop verkrijgbaar. 

WESTERN - Dit seizoen zie je ook veel laarzen in het thema van Western. Stoere trendy cowboylaarzen van o.a. Sendra, ViaVai of Toral. Of ga voor iets vrouwelijkers, met wel dat stoere westernthema, kies dan voor Pertini, Gabor of Lilian. Voor deze trend zijn zwart en bruin/cognac de belangrijkste kleuren, die zie je dan ook veel terug in onze collectie. 

ANIMAL PRINTS - Afgelopen seizoen was dit al veel te zien in de mode en daar gaat het komende seizoen nog wel even mee door. De animal prints, in vooral zebra & luipaardprint, zijn ook in de schoenenmode weer aanwezig. Zowel in de sneakers en schoenen, zoals de merken DL Sport, Hassia en ViaVai, maar ook in de enkellaarsjes van bijvoorbeeld Lilian, Toral en Paul Green. Mooi gecombineerd met verschillende kleuren en andere materialen om van de schoen een echte eyecatcher te maken. 

Uiteraard hebben we naast deze verschillende trends een veelzijdige collectie met mooie merken voor u klaar staan. Wij nodigen u graag uit om de nieuwe collectie te komen bewonderen in onze webshop of in onze winkel in Barneveld, aan de Jan van Schaffelaarstraat 43.