Winkelmand

Laat de winter maar komen…

06 september 2022

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben klaar met dat warme zomerse weer. Ik ben echt iemand die van de Nederlandse seizoenen houdt. Dus dat beetje zon in het voorjaar en de bloesem in de bomen. Die heerlijke, lange avonden buiten in de zomer. En de blaadjes die van de bomen vallen in de herfst tot aan de winterse kou, sneeuw en kaarsjes aan in de winter. En nu, terwijl ik dit schrijf, is het begin september en de mussen vallen van het dak.

Nieuwe collectie

Het is nog steeds 29 graden, maar de gehele nieuwe collectie is binnen. En niet alleen bij ons, ook de modewinkels in onze straat hebben de prachtige jassen en dikke truien in de etalages hangen. Maar met dit weer moet je nog niet denken aan dichte schoenen, laat staan laarzen. Dus zowel privé, als uiteraard zakelijk mag het van mij kouder worden. Ik sta nu ook elke dag voor de kledingkast: wat trekken we nu weer aan?

Maar er komt straks een verandering aan, dat is een ding wat zeker is. Dus die nieuwe schoenen kunnen écht gekocht gaan worden. En inmiddels heb ik al wat leuks & nieuws op het oog. Ik vind de laarzen van VIA VAI dit seizoen prachtig, de cognac suède gaat het worden. En wellicht nog een paar loafers, daarbij twijfel ik tussen DL Sport of Paul Green. Of toch die van Gabor? Een ding is zeker: laat de kou maar komen!

Liefs, Anna-Marie 

 

Terug
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.