Winkelmand

Klaar voor het nieuwe seizoen

02 augustus 2022

Weer vol energie en inspiratie ben ik weer terug van de vakantie. Twee heerlijke weken in Italië gehad, heerlijk gegeten, lekker gezwommen en uiteraard veel winkels bekeken. De kleuren die ik daar veel zag in de mode: paars, oranje, groen, geel en beige. En meestal loopt Italië een jaar voor op Nederland, dus je weet wat je voor komend seizoen in kan gaan slaan…

Bij de schoenen zag ik veel vrouwelijke slippers en espadrilles. We hebben nog een paar leuke slippers van Bibi Lou in de sale staan. En de espadrilles van Viguera zijn altijd een goed idee.

Winter seizoen, nieuwe collectie

We zitten nog volop in de zomer en het zonnetje schijnt terwijl ik dit schrijf. En dat warme weer mag ook nog wel even blijven, maar ik ben een type die echt van de seizoenen houdt. Dus in september mag het van mij frisser worden, soms een fijne regenbui en de nieuwe schoenen en kleding kunnen aan! Nu al komt er elke dag iets binnen van de nieuwe collectie, zowel van Nubikk, Paul Green en Toral. Al zo veel leuks, maar ik kan, en wil, nog niet kiezen. Gaan we volgend seizoen voor een sneaker, een laarsje of een loafer? Gelukkig hebben we de maand augustus om daar nog even over na te denken.

Liefs, Anna-Marie 

Terug
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.