Winkelmand

Historie & vooruitkijken

07 juni 2022

Welkom in onze nieuwe webshop. Een nieuwe stijl, een nieuwe lay-out, maar met dezelfde prachtige inhoud: schoenen! Wij hopen dat jullie de nieuwe webshop, net als ons, makkelijker vinden in gebruik en overzichtelijker. En uiteraard ook gewoon mooi! Mocht je nou tips hebben, opmerkingen of vragen, laat het ons hier dan even weten.

Geschiedenis

Mijn overgrootvader Jan Soeterboek is in 1925 Soeterboek Schoenen gestart. Toen nog onder de naam ‘De Kaplaars’.  Samen met zijn vrouw Anna vestigde hij een bekende naam in Barneveld. In 1955 nam mijn grootvader Ad Soeterboek, samen met mijn grootmoeder Hanna, de zaak over. Toen vond ook de naamswijziging plaats naar Soeterboek Schoenen. En in 1991 kwam mijn vader Hans aan het roer. Inmiddels ben ik, de vierde generatie, sinds 2015 werkzaam in dit prachtige familiebedrijf.

Met de tijd mee gaan, het is een cliché, maar zo van belang. Zeker in het retail landschap. Daarom zijn wij al in 2010 gestart met de ontwikkeling van onze webshop. Steeds meer schoenen er op, meer informatie, steeds makkelijker maken en met nu de meest up-to-date versie voor je!

Toekomst

En dat brengt ons bij nu. Een prachtig familiebedrijf, met een fysieke winkel in het mooie Barneveld. Twee shop-in-shops bij Romeyn Tailors in Barneveld en bij Kuijt Mode in Kootwijkerbroek. En dus deze nieuwe webshop, waar we iedereen in Nederland (en ook daarbuiten) kunnen voorzien van de mooiste en nieuwste collectie schoenen. Ik zie de toekomst met veel plezier & enthousiasme tegemoet en hoop dat ook jij daar een onderdeel van bent.

Liefs Anna-Marie

Terug
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.