Winkelmand

Herfstvakantie

17 oktober 2022

Het weer is nu echt omgeslagen. Vallende bladeren, regen en frisse wind. De herfst is volop bezig. Ook de herfstvakantie staat bij ons voor de deur. Een week rust, soort van uitslapen en wat leuke dingen doen. Of wellicht gaan jullie een paar dagen weg? Hier blijven we lekker thuis, een beetje werken maar ook tijd voor het gezin. Van een middag knutselen bij de Intratuin (en de mooie kerstshow bekijken) tot een dagje naar Breda, we maken er maar een gezellige week van.

Aftellen

De herfstvakantie vind ik een soort rustmoment voordat de feestmaanden los barsten. Want het is half oktober en over een maand komt Sinterklaas alweer in het land. Ze zijn bij ons al aan het aftellen.. En gister zag ik voorbij komen dat het nog maar 70 dagen tot de kerst is. De tijd vliegt voorbij. Mijn grootvader zei altijd: “voordat je het weet, is het kerst”. En dat is ook zo!

Het nieuwe seizoen is dus volop bezig en dat merken we aan alles. De laarzen worden tevoorschijn gehaald, de winterjas kan uit de kast worden getrokken en de paraplu staat standaard klaar bij de achterdeur. Voor dit herfstige weer hebben we ideale schoenen in onze winkel en webshop. Denk aan de boots van Blundstone, Panama Jack of Dubarry.

Een mooie quote om mee af te sluiten: ‘Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learning how to dance in the rain.’ En dat gaat dus met die boots wel lukken!

 Liefs, Anna-Marie 

Terug
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.