Winkelmand

De Spaanse zon

11 november 2022

Nog een paar dagen en dan vliegen wij naar Alicante. Onze inkoopvereniging Rexor organiseert al een aantal jaar een zakenreis voor al hun leden. De ene keer is het Portugal, de andere keer Italië en dit jaar staat Spanje op de agenda. Drie dagen die volledig in het teken staan van schoenen. We bezoeken schoen- of leerfabrieken, showrooms en doen veel inspiratie op in winkels in de steden. Ook praten we bij met collega’s uit ons eigen land, maar ook met collega’s uit België en Duitsland. 

Niet alleen schoenen…

En waar we natuurlijk ook voor gaan is de heerlijke temperatuur daar op het moment. Maar ook voor de lekkerste paella en bijpassende Spaanse wijnen. Mijn man gaat ook mee, dus het is ook nog eens een soort van quality time samen. Ook wel lekker om in deze drukke periode er heel even samen uit te zijn, zonder kinderen. Of ben ik de enige die af en toe zo denkt..? ;-)

Met alleen wat handbagage zit ik nu al na te denken: wat neem ik mee? Ik ga in ieder geval voor een paar soepele sneakers van VIA VAI en ik neem loafers mee van Nalini. Wellicht zelfs mijn slippers met die temperatuur daar. Ik kijk er naar uit!

Viva la Vida!

Liefs, Anna-Marie 

Terug
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.