Winkelmand
Gefilterd op:
Wis selectie

EcoVie Fashion

1 - 2 van 2 artikelen

EcoVie Fashion verkoopt kleurrijke eco-vriendelijk en stijlvolle producten, die zijn gemaakt door Philippine ambachtslieden uit overproductie van drankverpakkingen. De materialen zijn kunstig gesneden, gevlochten en genaaid.

Het hergebruik bespaart hulpbronnen en geeft veel Filippijnse families een levensonderhoud en een kans voor het onderwijs. Onze kleurrijke, milieuvriendelijke en kwaliteitsbewuste modeartikelen zullen je een goed gevoel geven. 

EcoVie Fashion draagt het idee van de oprichter van het bedrijf, Eva Marie Eriksson uit Zweden en Stéphane Pando uit Frankrijk, die in de Filippijnen voor vele jaren op levende, en ondersteunen van sociale hulpprojecten in de Filippijnen.

Het eerste project is om de kinderen van de basisschool in Lubluban, Libertad Misamis Oriental (Cagayan de Oro) komen in Mindanao aan eigendommen. Door een put te bouwen, zouden ze water en dringend benodigde sanitaire voorzieningen moeten ontvangen.

Filter:
  • Sorteren
  • Merk
  • Kleur
  • Wis selectie
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.