Repair

Kwaliteitsreparatie bij van Harn Schoenmakerij:

Kwaliteitsreparatie bij Van Harn Schoenreparaties - Soeterboek Schoenen Barneveld

Bij Soeterboek Schoenen worden uw reparaties verzorgd door meester-schoenmaker Marius van Harn. Van Harn Schoenmakerij is aangesloten bij het Schoenmakers Gilde. Dat betekent dat uw schoenen volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden gerepareerd. Ook zijn wij daardoor exclusief gerechtigd om bekende merken als Van Bommel, Magnanni, Greve en Van Lier met de originele materialen te repareren. Zo gaan uw mooiste schoenen nog lang mee.

U kunt bij Soeterboek Schoenen terecht voor alle mogelijke reparaties aan schoenen: het vervangen van hakken en zolen, stikwerk, ritsen en voeringen, maar ook voor zaken als het in- en uitnemen van schachten van laarzen of het oprekken van knellende schoenen. Daarnaast is Van Harn Schoenmakerij zeer ervaren in het uitvoeren van orthopedische aanpassingen. Zie voor meer informatie de website van Van Harn Schoenmakerij.

Meester-schoenmaker Marius van Harn is in zijn carrière al meerdere keren onderscheiden. Bij het vervroegd behalen van zijn schoenherstellersdiploma ontving hij de 'Zilveren Hamer' (2006), de prijs voor de beste afstuderende schoenhersteller. Naast het standaard diploma beschikt hij ook over de diploma's 'Orthopedische aanpassingen aan confectieschoeisel' en 'Finishing touch'. In 2008 behaalde uw schoenmaker de tweede plek op het EK Schoenherstellen onder 25 jaar, op het evenement EuroSkills.